Wie is Bram ?

Welkom! Mijn naam is Bram, ik ben opgegroeid binnen een gezin van zes en ben een echt familiemens!

Ik kom uit Noord-Brabant en tijdens mijn kindertijd ben ik verhuisd naar de Randstad. Daar ben ik opgegroeid en de meeste tijd van mijn leven heb ik doorgebracht in Nieuw-Vennep en Haarlem. Mijn zakelijke bezoekadres is in Amsterdam en er is mogelijkheid om in omgeving Haarlem af te spreken. Tijdens de economische crises rond 2011 kwam ik erachter dat ik niet al mijn kwaliteiten goed kwijt kon in mijn werk op kantoor binnen het bedrijfsleven, ik zag me niet tot mijn 70ste jaar daar werken. In 2012 ben ik daarom begonnen met mijn eerste opleiding tot Energetisch coach en heb daarna Life coaching gestudeerd. In 2016 ben ik gestart als Life coach en in 2017 heb ik de opleiding tot kindercoach gevolgd en mijn huidige praktijk NieuwetijdsKids geopend. Vanaf 2020 ben ik gestart met jeugd- en gezinsbegeleiding onder anderen via gemeente (PGB). Mijn specialisatie ligt bij Autisme begeleiding. Ik geef daarnaast sinds 2021 Mindfulness lessen op de naschoolse opvang.

Ik ben de oudste uit het gezin van zes. Ik heb daardoor een groot gedeelte van het opgroeien en de opvoeding van mijn broertjes bewust mee gekregen. Ik zat aan de keuken tafel altijd aan het hoofd, links van mij zat mijn vader en rechts van mij zat mijn moeder. Mijn broertjes zaten tegen over elkaar en ik keek door het raam naar buiten, maar ik kon wel alles aan tafel zien en voelen. Die plek die je aan tafel hebt, zegt iets over jezelf en of je wel of niet op de juiste plek zit. Welke plek heb jij aan tafel? Ik vindt het leuk om samen met de familie, activiteiten te organiseren en het samen gezellig te maken.

Jeugd&Mindfulness coach voor Gezin&Onderwijs

Dat is een hele mond vol maar maakt wel duidelijk wie mijn doelgroep is en wat mijn werkterrein is. Wat mij uniek maakt zijn niet mijn diploma’s of mijn ervaringen, maar mijn talenten en mijn sterke intuïtie. Natuurlijk zijn diploma’s en praktijk ervaringen een basis voor kwaliteit. Ik begeleid sinds 2016 online- en fysiek coaching gecombineerd.

Wat kan ik en wat wil ik?

Normaal zouden dat de vragen zijn die een coach stelt aan jou. Wat ik wil is dat kinderen weer lekker in hun vel gaan zitten en de verbinding tussen ouder en kind soepel loopt. Wat ik kan is te veel om op te schrijven. Ik heb zelf ervaren wat een worsteling het is geweest met mijn lees- en schrijf dyslexie (leerstoornis) en waar je als hoog sensitief kind tegen aan loopt (overprikkeld en frustraties). Eigenlijk loop je tegen een school systeem aan wat niet in je behoefte voorziet en waar je in je school loopbaan op stuk loopt, in mijn geval in de brugklas havo/vwo. Ik had daardoor last van stress en slapeloze nachten. Dat stuk lopen kan zelfs in een depressie of een Burn-out resulteren. Gelukkig kan je dit door structuur, beweging en bewustwording, zoals mindfulness voorkomen en daarom is mindfulness ook een coaching methode die veelvuldig wordt ingezet in mijn praktijk. Dit is praktisch, leuk en geeft positieve effecten op de gezondheid (wetenschappelijk bewezen), dit creëert rust en balans in energie.

Ouders spelen een grote rol in de opvoeding en ontwikkeling van hun kind en hebben hierin ook begeleiding en ondersteuning nodig. Jij en jouw kind leren in je eigen kracht te staan en je eigen kwaliteiten en valkuilen te ontdekken. Dat is iets wat ik tijdens mijn hele school- loopbaan gemist heb. Ik vul dit daarom ook graag aan! Dat alles heeft een geweldig effect op de energie (balans) en uitstraling (goed voelen) van een kind en ook voor de ouders en het gezin als geheel.

Door de onzekere wereld en technologische ontwikkelingen, vergeten we soms wie we echt zijn en wat de wereld voor ons betekent als mens. Ik breng jou en jouw kind graag terug bij jezelf in je eigen kracht! Zodat jouw gezin in het moment van de ervaring op deze mooie aarde, samen elkaar kan ondersteunen in liefde en vreugde.

Begin alvast om jouw kind en jezelf te ondersteunen door het gratis e- book ‘’Vreugdevol communiceren met Nieuwetijdskinderen’’ te lezen en de oefeningen samen te doen. Download nu het gratis e-book Vreugdevol communiceren met Nieuwetijdskinderen en zet samen de eerste stap!