Familie Mindfulness

Aandacht voor jezelf en het Gezin

Familie Mindfulness zorgt voor ontspanning, bewustwording en balans in energie in jezelf en binnen het gezin. De meditatie oefeningen zijn kindvriendelijk en leuk! De oefeningen komen terug in het coachingstraject en ondersteunen het proces om in je kracht te staan en lekker in je vel te zitten. Daarnaast biedt ik een yoga programma aan tegen betaling, waarbij op een actieve en speelse manier de mindfulness ervaring wordt opgedaan. 

Bekijk en luister de video’s hieronder en lees wat mindfulness betekend en wat je nodig hebt om je rustig voor te bereiden op de oefeningen en wat de voordelen zijn voor jezelf en je gezin.

Hoe krijg je de focus op jezelf en minder prikkels en gedachten ?

Yoga introductie

Family yoga is een online video programma in 3 video’s met verschillende basis yoga oefeningen en wordt los aangeboden voor €37,-incl. btw. Aanvraag gaat via email.

Meditatie introductie

Familie meditatie is een online audio programma in 4 verschillende meditatie oefeningen en zit inbegrepen in een coachingstraject. Per consult volgt dan 1 meditatie na afloop om thuis te oefenen.

Mindfulness betekent: ‘aandachtigheid’.

De essentie of te wel de kern van mindfulness is: dat je met echte aandacht bewust bent. Dit train je door jezelf te richten op bijvoorbeeld je ademhaling, visualisatie en of bewegingen. Mindfulness is meer dan alleen Yoga en Meditatie. Mindfulness is bewust zijn van jezelf en je omgeving. Dat heb je nodig om jezelf lekker in je vel te doen voelen en in je kracht te staan.

Sinds 2012 beoefen ik zelf mindfulness en sinds 2020 heb ik ook mijn diploma voor ‘’Mindfulness trainer voor kinderen’’ behaald, waarmee ik Mindfulness trainingen aan kinderen geef. In het gratis e- boek vindt je ook een eerste mindfulness oefening ’’moeder aarde’’.

De voordelen van mindfulness

  1. Bevordert de emotionele intelligentie
  2. Vergroot het bewustzijn
  3. Het vermindert stress
  4. Het verhoogt de concentratie
  5. Het verbetert de focus
  6. Het versterkt het geheugen
  7. Het bevordert de harmonie en verbetert relaties
  8. Het vermindert angst
  9. Even terug komen bij jezelf om weer op te laden
  10. Methode om stress te verminderen die een leven lang meegaat