Ouderbegeleiding

Ouderbegeleiding

Ik bied ouder begeleiding aan, omdat ik uit praktijk ervaring merk dat ouders veel ballen in de lucht moeten houden om de boel te laten draaien en zich zelf regelmatig weg cijferen. Ouders zitten met veel vragen en missen regelmatig het gevoel controle te hebben over de situatie waar hun kind inzit. Dit geeft zorgen en onrust en dat beïnvloed de communicatie en harmonie binnen het gezin.

Als begeleider vind ik dat de ouders en de gezinssituatie wel aandacht behoeven. Uiteindelijk ben jij en jouw kind gebaat bij een fijn en gezellig thuisklimaat. Waarbij de ouders en andere gezinsleden zeker ook een rol in spelen. Door mijn ervaring als Energetisch life coach vanaf 2013 heb ik veel kennis opgedaan om volwassenen en ouders te mogen begeleiden en te coachen in hun leven om balans te vinden. Een ouder die in balans is en vreugde ervaart is een aanwinst voor zichzelf en het gezin, waarin er ook tijd is voor ontspanning. Waarbij ik mindfulness en opvoedkundige begeleiding inzet als ondersteuning van het ouderschap. Ik zet je weer in je kracht als ouder en kan je helpen door inzichten te geven en vaardigheden te leren. Zodat jij zelf de juiste keuzes mag maken.

Zoek je als ouder gewoon even een klankbord om gedachtes en ervaringen uit te wisselen? Dat mag zeker, dat is de eerste stap naar ruimte in je hoofd en je gevoel. Om jezelf weer het overzicht te geven wat je nodig hebt om de juiste stappen te zetten. Ik help je graag als ouder op weg naar rust en een gelukkig gezin!

Wanneer ouderbegeleiding?

Gezin problematiek.

Zorgen over jezelf als ouder.

Zorgen over je kind.

Wanneer er aan tafel onrust en of ruzie is.

Wanneer je gekwetst bent door het gedrag van je kind.

Wanneer je kind angstig blijft.

Wanneer er strijd is tussen kinderen of tussen jou en je kind.

Opvoeding vragen.

Persoonlijke ontwikkeling naar balans met jezelf en jouw kind.

Heb je nog vragen dan begrijp ik dat. Het beste is om je vragen voor jezelf op te schrijven en daarna een afspraak te plannen voor een ouder begeleiding consult. Er is geen vraag te gek voor mij of die ik niet kan beantwoorden. Daarnaast hebben wij in het consult de rust voor een goed gesprek en geef ik je graag mijn luisterend oor en mijn inzichten en leer ik je graag vaardigheden. Klik voor meer informatie op Online-coaching. Online-intake voor slechts €19,95.